00433Raniy_day_in_Limone__4.png

Bliv medlem

Downstairs Fotografisk Worskshop er Danmarks største fotoklub, beliggende nær Østerport station i København.

I Downstairs Fotografisk Workshop bliver du en del af et aktivt fællesskab. Her vil du møde en række glade og kreative mennesker, som vil hjælpe dig, uanset om du lige er begyndt at fotograferer, eller allerede er godt i gang. For at blive optaget som medlem har vi en indmeldelsesprocedure, som skal følges.

Du starter med at udfylde ansøgningsskemaet nedenfor. Bestyrelsen behandler derefter nye ansøgninger ca. én gang om måneden, og indkalder efterfølgende til en introduktionsaften - dog ikke i sommer- og juleferien. Når du har deltaget på en introduktionsaften, vil du have adgang til alle klubbens aktiviteter resten af måneden, og kan herefter beslutte om du ønsker medlemskab. Indmeldelse sker altid på den første mandag i en måned. 

Indmeldelsesproceduren kan måske virke omstændelig, men da vi konstant har en stor søgning, har vi valgt at samle arbejdet til én dag. På den måde kan vi også selv få tid til at deltage i klubbens arrangementer. Inden du kan benytte vores studiefaciliteter, vil du modtage undervisning i håndtering af flashanlæg, baggrundsruller, bookingregler mv. Først når du har deltaget på klubbens studievejledningen får du mulighed for at reservere studie på egen hånd.

Kontingent

Prisen for at være medlem er kr. 200 + PBS gebyr = kr. 208/måned. Medlemskab af Downstairs forudsætter, at betaling af kontingent sker via PBS (Pengeinstitutternes Betalings Service), og at der betales depositum svarende til tre måneders kontingent. De tre måneders depositum udgør 3 x 200 kr. = 600 kr. og lægges kontant ved indmeldelse. Sammen med depositum får kassereren det nye medlems data, således at indtastning i PBS's database kan ske.

{socialconnect} {socialconnect_unlink}